Wok med ryggbiff och bambuskott

23
5
Wok med ryggbiff och bambuskott

Laga thailändsk wok med ryggbiff, lök, broccoli, paprika och bambuskott i en ljuvlig sås av soja, ostronsås och balsamico. Servera woken med ris och du har en härlig middag framför dig!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019

Wok med ryggbiff och bambuskott

Ingredienser

4 portioner
4
port jasminris
ca 450 g
ryggbiff
1
gul lök
1
vitlöksklyfta
1/2
broccoli
1/2
röd paprika

Sås

1 dl
ostronsås
2 msk
japansk soja
1 msk
konc oxfond
1 msk
strösocker
1 tsk
crema di balsamico
1 tsk
majsstärkelse
1/2 dl
vatten
2 msk
sesamolja
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar
1
burk skivade bambuskott (à ca 200 g)
2
finskurna salladslökar

För alla

Kontrollera noga innehållet i ostronsåsen och fonden.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentarer

Anna-cari

2021-03-22

Supergott och enkelt.

Peder

2021-02-07

mera vitlök bara

Kenth

2020-11-08

Låter gott

Näringsvärde per portion

Energi 2082 KJ / 498 kCal
Fett 12 g
Salt 5 g
Kolhydrater 62 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept