Laga thailändsk wok med ryggbiff, lök, broccoli, paprika och bambuskott i en ljuvlig sås av soja, ostronsås och balsamico. Servera woken med ris och du har en härlig middag framför dig!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2019
Kontrollera noga innehållet i ostronsåsen och fonden.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Peter
2022-01-12Fantastiskt gott! Nu var det slut på bambuskott på Ica,så jag chansade på jordärtskocka och det var ingen som märkte någon skillnad! Väldigt lätt att tillaga. Det blir fler gånger jag gör detta! Frun är vegetarian så hennes wok blev med quorn bitar,jätte gott det med.
Jenny
2021-08-18Väldigt enkelt & lättlagat men supergott!
Emelie
2021-07-07Jätte gott! Jag är själv halv asiat och tyckte detta gjorde en väldigt fin touch på min asiatiska bakgrund. Jätte gott!! Rekommenderar starkt!