Wok med glasnudlar och kål

37
11
Wok med glasnudlar och kål

En fräsch vegansk wokrätt med glasnudlar och härliga gröna grönsaker som broccoli, spetskål och bladspenat som får smak av ingefära och soja. Krispiga cashewnötter blir pricken över i!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Wok med glasnudlar och kål

Ingredienser

4 portioner
250 g
glasnudlar
400 g
spetskål
250 g
broccoli
1
gul lök
2 dl
naturella cashewnötter
4 msk
neutral rapsolja
1 msk
finhackad ingefära
4 msk
japansk soja
2 msk
vitvinsvinäger
2
påsar bladspenat (à 65 g)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

37

Kommentarer

Ann

2021-05-11

God smak, bra combo av ingredienser. Det var dock trickigt med nudlarna. Det blev en stor härva som blev svår att fördela. Nästa gång ska jag blöta dem i mindre delar för sig och blanda ner dem del för del.

Hanna

2020-12-14

God och enkel rätt som jag tyckte behövde lite mer smak i form av chiliflakes och vitlök för att passa mig

Linn

2020-05-17

Supergod & snabb lunch! Testade att rosta cashewnötterna i pannan (innan olja och spetskål etc.) för att sätta sprutt på dem smakmässigt och behålla krispighet och tuggmotstånd i grönsakerna. Blev kanon!

Testa liknande recept