Wok med glasnudlar och kål

Betyg 4.3 av 5.
52 personer har röstat
16
Wok med glasnudlar och kål

En fräsch vegansk wokrätt med glasnudlar och härliga gröna grönsaker som broccoli, spetskål och bladspenat som får smak av ingefära och soja. Krispiga cashewnötter blir pricken över i!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Wok med glasnudlar och kål

Ingredienser

4 portioner
250 g glasnudlar
400 g spetskål
250 g broccoli
1 gul lök
2 dl naturella cashewnötter
4 msk neutral rapsolja
1 msk finhackad ingefära
4 msk japansk soja
2 msk vitvinsvinäger
2 påsar bladspenat (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
52 personer har röstat

Kommentarer

Tips: Skölj nudlarna rikligt i kallt vatten när de är klara för att stoppa kokningsprocessen och förhindra att de klibbar ihop sig!

José manuel

2024-10-17

Hur får ni nudlarna att inte klibba ihop om ni kokar dem först?

Madelen

2024-07-15

Ok men behövs mer kryddor, lade till chiliflakes som andra föreslagit och det gav välbehövligt sting

Maria

2022-01-04

Testa liknande recept

Kyckling i ostronsås med cashewnötter
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wokade nudlar med sojaomelett
Betyg 3.8 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingwok med ostronsås
Betyg 3.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kimchinudlar med sojabönor och böngroddar
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga