Wok med glasnudlar och kål
![Wok med glasnudlar och kål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_210863/cf_259/wok_med_glasnudlar_och_kal.jpg)
En fräsch vegansk wokrätt med glasnudlar och härliga gröna grönsaker som broccoli, spetskål och bladspenat som får smak av ingefära och soja. Krispiga cashewnötter blir pricken över i!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
![Wok med glasnudlar och kål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_210863/cf_259/wok_med_glasnudlar_och_kal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g glasnudlar
400 g spetskål
250 g broccoli
1 gul lök
2 dl naturella cashewnötter
4 msk neutral rapsolja
1 msk finhackad ingefära
4 msk japansk soja
2 msk vitvinsvinäger
2 påsar bladspenat (à 65 g)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur får ni nudlarna att inte klibba ihop om ni kokar dem först?
Madelen
2024-07-15Ok men behövs mer kryddor, lade till chiliflakes som andra föreslagit och det gav välbehövligt sting
Maria
2022-01-04Supergott när man kryddar portionen med limesaft och chiliflakes!
Daria
2021-11-04