Wok med glasnudlar och kål

44
14
Wok med glasnudlar och kål

En fräsch vegansk wokrätt med glasnudlar och härliga gröna grönsaker som broccoli, spetskål och bladspenat som får smak av ingefära och soja. Krispiga cashewnötter blir pricken över i!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Wok med glasnudlar och kål

Ingredienser

4 portioner
250 g glasnudlar
400 g spetskål
250 g broccoli
1 gul lök
2 dl naturella cashewnötter
4 msk neutral rapsolja
1 msk finhackad ingefära
4 msk japansk soja
2 msk vitvinsvinäger
2 påsar bladspenat (à 65 g)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

44

Kommentarer

Maria

2022-01-04

Ok men behövs mer kryddor, lade till chiliflakes som andra föreslagit och det gav välbehövligt sting

Daria

2021-11-04

Supergott när man kryddar portionen med limesaft och chiliflakes!

Eleonora

2021-10-17

Smaklös och tråkig