Whisky- och lingonsill

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Whisky- och lingonsill

En spännande sillvariant kryddad med whisky och lingon, som läggs in tillsammans med skivad lök och morotsslantar. Förbered whisky- och lingonsillen ett dygn innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Whisky- och lingonsill

Ingredienser

10 portioner
2   burkar inläggningssill (à 420 g)
1 dl  ättiksprit (12%)
2 dl  socker
3 dl  vatten
2   morötter
1   liten gul lök
1 1/2 dl  whisky
1 dl  frysta lingon

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Alldeles för mycket whisky. Ta lite mindre. Ingen lingonsmak.

Therese

2011-06-25

Testa liknande recept

Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.
270 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga