Whisky- och lingonsill

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Whisky- och lingonsill

En spännande sillvariant kryddad med whisky och lingon, som läggs in tillsammans med skivad lök och morotsslantar. Förbered whisky- och lingonsillen ett dygn innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Whisky- och lingonsill

Ingredienser

10 portioner
2   burkar inläggningssill (à 420 g)
1 dl  ättiksprit (12%)
2 dl  socker
3 dl  vatten
2   morötter
1   liten gul lök
1 1/2 dl  whisky
1 dl  frysta lingon

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Alldeles för mycket whisky. Ta lite mindre. Ingen lingonsmak.

Therese

2011-06-25

Testa liknande recept

Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Viltwallenbergare med whiskylingon och rosmarinpotatis
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökt salt sill med punschgelé
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.
270 personer har röstat
Över 60 min att tillaga