Whisky- och lingonsill

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Whisky- och lingonsill

En spännande sillvariant kryddad med whisky och lingon, som läggs in tillsammans med skivad lök och morotsslantar. Förbered whisky- och lingonsillen ett dygn innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Whisky- och lingonsill

Ingredienser

10 portioner
2 burkar inläggningssill (à 420 g)
1 dl ättiksprit (12%)
2 dl socker
3 dl vatten
2 morötter
1 liten gul lök
1 1/2 dl whisky
1 dl frysta lingon

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Alldeles för mycket whisky. Ta lite mindre. Ingen lingonsmak.

Therese

2011-06-25

Testa liknande recept

Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Lingonsill
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.270 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad