Lingon- och enbärssill

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lingon- och enbärssill

Lingon- och enbärssill är en smaskig inlagd sill du enkelt gör själv. Varva rödlök och sillen tillsammans med lingon, enbär, kryddpepparkorn och lagerblad. Tillsätt inläggningslag och låt stå kallt i två dygn.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Lingon- och enbärssill

Ingredienser

10 portioner
1/2 rödlök
5 torkade enbär
1 burk inläggningssill (à 420 g)
1/2 dl lingon
5 kryddpepparkorn
2 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Löksill
Betyg 3.5 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronsill
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill med apelsinsmak
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brantevikssill
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Svartvinbärssill med stjärnanis
Betyg 3.7 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Whisky- och lingonsill
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad