Lingon- och enbärssill

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Lingon- och enbärssill

Lingon- och enbärssill är en smaskig inlagd sill du enkelt gör själv. Varva rödlök och sillen tillsammans med lingon, enbär, kryddpepparkorn och lagerblad. Tillsätt inläggningslag och låt stå kallt i två dygn.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Lingon- och enbärssill

Ingredienser

10 portioner
1/2 rödlök
5 torkade enbär
1 burk inläggningssill (à 420 g)
1/2 dl lingon
5 kryddpepparkorn
2 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Löksill
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med apelsinsmak
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill med stjärnanis
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Whisky- och lingonsill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julsill
Betyg 2.4 av 5.
266 personer har röstat
Över 60 min att tillaga