Varför inte lyxa till midsommarmiddagen med egen inlagd sill? Mör, fräsch sill blir sagolik när den får ta smak av lagen och nyplockade svarta vinbär från trädgården.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2005
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Renate
6/27/2019Jag tog alla råd här nedan och tillsatte rödlök 10 kryddpeppar och 3 lagerbladochvfick världens godaste sill efter 3 dagar. Den blev favoriten näst efter matjessillen på midsommarbordet.
Torbjörn
1/2/2009God inläggning, jag utvecklade receptet genom en skivad rödlök, 10 lryddpepparkorn och 10 kryddnejlikor. Smaken blir då mer "julig". Familjen har fått en ny invånare på julens sillbuffé...
Eva
12/27/2005Sillen är jättegod men behöver ett par dagar på sig. Kruxet är att komma ihåg att spara några vinbär i frysen...