Whisky- och lingonsill

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Whisky- och lingonsill

En spännande sillvariant kryddad med whisky och lingon, som läggs in tillsammans med skivad lök och morotsslantar. Förbered whisky- och lingonsillen ett dygn innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Whisky- och lingonsill

Ingredienser

10 portioner
2 burkar inläggningssill (à 420 g)
1 dl ättiksprit (12%)
2 dl socker
3 dl vatten
2 morötter
1 liten gul lök
1 1/2 dl whisky
1 dl frysta lingon

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jättegott 😋

    Ulla

  • Alldeles för mycket whisky. Ta lite mindre. Ingen lingonsmak.

    Therese

Testa liknande recept

  • Lingon- och enbärssill
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lingonsill med pepparrot
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lingonsill
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rökt salt sill med punschgelé
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Egen lingonsill
    Betyg 3.2 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad