Coleslaw på brysselkål med wasabi

Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat
0
Coleslaw på brysselkål med wasabi

Vill du förnya din coleslaw? Då måste du prova denna med brysselkål, morötter, wasabi och rostade sesamfrön. Blanda med majonnäs och gräslök. Smaka av med lime för att balansera hettan från wasabin. Passar perfekt till revbensspjäll eller grillat kött.

Coleslaw på brysselkål med wasabi

Ingredienser

4 portioner
500 g  brysselkål
2   morötter
1/2 tsk  salt
2 msk  sesamfrö
20 g  färsk gräslök
2 dl  majonnäs
1 msk  wasabi
1   lime

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Servera gärna till revbensspjäll eller grillat kött.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1853 KJ / 443 kCal
Fett40 g
Salt2 g
Kolhydrater12 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Wasabimajonnäs
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vitlöksrostad brysselkål med söt ingefärsdressing
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ananascoleslaw
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.
76 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krispig brysselkål med parmesanmajonnäs
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga