Coleslaw på brysselkål med wasabi

Vill du förnya din coleslaw? Då måste du prova denna med brysselkål, morötter, wasabi och rostade sesamfrön. Blanda med majonnäs och gräslök. Smaka av med lime för att balansera hettan från wasabin. Passar perfekt till revbensspjäll eller grillat kött.

Ingredienser
4 portioner
500 g brysselkål
2 morötter
1/2 tsk salt
2 msk sesamfrö
20 g färsk gräslök
2 dl majonnäs
1 msk wasabi
1 lime
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Servera gärna till revbensspjäll eller grillat kött.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1853 KJ / 443 kCal
Fett40 g
Salt2 g
Kolhydrater12 g
Protein6 g
Kommentarer