Coleslaw på brysselkål med wasabi

25
0
Coleslaw på brysselkål med wasabi

Vill du förnya din coleslaw? Då måste du prova denna med brysselkål, morötter, wasabi och rostade sesamfrön. Blanda med majonnäs och gräslök. Smaka av med lime för att balansera hettan från wasabin. Passar perfekt till revbensspjäll eller grillat kött.

Coleslaw på brysselkål med wasabi

Ingredienser

4 portioner
500 g brysselkål
2 morötter
1/2 tsk salt
2 msk sesamfrö
20 g färsk gräslök
2 dl majonnäs
1 msk wasabi
1 lime

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Servera gärna till revbensspjäll eller grillat kött.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

25

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1853 KJ / 443 kCal
Fett 40 g
Salt 2 g
Kolhydrater 12 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden