Waldorfsallad med brysselkål

Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
4.8Världens godaste
Waldorfsallad med brysselkål

Rotsellerin får ge plats åt brysselkål i denna variant på waldorfsallad. Strimla brysselkålen mycket tunt med en mandolin eller kniv och blanda med lika tunna skivor av ett gott rött äpple och en god majonnäs. Servera waldorfsalladen i små båtar av hjärtsalladsblad toppade med rostade valnötter till glöggmingel eller som en del av ditt gröna julbord!

Waldorfsallad med brysselkål

Ingredienser

8 portioner
15 brysselkål (15 st motsvarar ca 300 g)
1 rött äpple
1 1/2 dl majonnäs
salt
svartpeppar
1 1/2 dl valnötter
2 hjärtsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi793 KJ / 190 kCal
Fett17 g
Salt0.4 g
Kolhydrater5 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Brysselkål med getost och fikon
    Betyg 3.2 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coleslaw på brysselkål med wasabi
    Betyg 3.2 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad