Waldorfsallad

Krispig och fräsch Waldorfsallad med gräddfil, äggulor, fransk senap, rotselleri, valnötter och äpplen. Servera på några romansalladsblad. Fräsch som lunch eller tillbehör på julbordet.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat utan romansalladsblad.
Energi1030 KJ / 246 kCal
Fett19 g
Salt0.5 g
Kolhydrater12 g
Protein6 g
Kommentar
1 stEn magrare variant av den Waldorfsallad, jag gjort tidigare, vilken baserades på majonnäs och vispgrädde.( Jag har för mig att det var originalreceptet från Waldorf Astoria) Den här magrare varianten var utsökt och lättgjord. Min favorit till rökt kalkon, ungtupp och varmrökt lax/öring ett tag framöver.****
Ture