Selleri- och äppelsallad med valnötter
Här är en härlig och krämig selleri- och äppelsallad med valnötter som är ett delikat tillbehör till de flesta kötträtter och framförallt till kallskuret. Salladen är enkel att göra så testa redan ikväll!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011
Ingredienser
4 portioner
500 g rotselleri
lättsaltat vatten
1 äpple
1 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
salt och peppar
grovhackade valnötter
För alla
Fri från gluten.
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Waldorfsallad är en klassiker till kallt kött, som rostbiff, skinka eller kalkon.
Har du lagat receptet?
Kommentarer