Rotsellerisallad med valnötssmul
![Rotsellerisallad med valnötssmul](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_193298/cf_259/rotsellerisallad_med_valnotssmul.jpg)
Rotselleri i riktigt tunna skivor tillsammans med zucchini, äpple och knapriga valnötter blir en härligt krispig sallad med smaker man känner igen från den klassiska Waldorf salad. Sellerisalladen är perfekt som tillbehör på buffén eller väl värd att servera som egen liten rätt.
![Rotsellerisallad med valnötssmul](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_193298/cf_259/rotsellerisallad_med_valnotssmul.jpg)
Ingredienser
4 portioner
300 g rotselleri
1 äpple
200 g zucchini
Dressing
2 msk olja
1 msk färskpressad citronjuice
2 krm salt
Valnötsmul
1 dl valnötter
skalet av 1/2 citron
2 kvistar bladpersilja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi738 KJ / 176 kCal
Fett13 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein2.6 g
Kommentarer