Avokado på flera sätt

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Avokado på flera sätt

När svenskarna började resa på 60-talet upptäckte man bland annat avokadon. Eftersom fyllda grönsaker var på modet så fyllde man även denna gröna goding med allt i från skaldjur till kött - toppade med en god dressing.

Avokado på flera sätt

Ingredienser

4 portioner
2   avokador

Dressing

1/2 msk  citronsaft
1 tsk  senap
2 msk  fintärnad purjolök
3 msk  rapsolja
salt
peppar

Sallad

kruksallad

Fyllning

skaldjur
skivade champinjoner
rökt strimalt kött

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kassler Hawaii
Betyg 4.5 av 5.
226 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Flygande Jakob
Betyg 4.3 av 5.
51 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatisbröd
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Wok
Betyg 4.1 av 5.
125 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coq au vin
Betyg 4.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga