Avokado på flera sätt
![Avokado på flera sätt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_163329/cf_259/avokado_pa_flera_satt.jpg)
När svenskarna började resa på 60-talet upptäckte man bland annat avokadon. Eftersom fyllda grönsaker var på modet så fyllde man även denna gröna goding med allt i från skaldjur till kött - toppade med en god dressing.
![Avokado på flera sätt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_163329/cf_259/avokado_pa_flera_satt.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 avokador
Dressing
1/2 msk citronsaft
1 tsk senap
2 msk fintärnad purjolök
3 msk rapsolja
salt
peppar
Sallad
kruksallad
Fyllning
skaldjur
skivade champinjoner
rökt strimalt kött
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer