Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Hur gör man en fläskfilé lite festligare? Man rullar in den i smördeg såklart. Tillsammans med en fyllning gjord på svamp, timjan, schalottenlök och dijonsenap blir denna klassiska rätt precis så god som man minns att den var på 80-talet.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Kontrollera noga innehållet i smördegen.Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.Gör mjölkproteinfri: byt smör mot olja eller mjölkproteinfritt matfett.Gör äggfri: uteslut ägget och pensla ev med smält smör.
Inbakad fläskkarré med kapris och soltorkad tomat
Inbakad oxfilé med svamp
Fläskfilé med svampsås och rostad potatis
Fläskfilégryta med champinjoner
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer