Mör, vitlöksstekt rostas som smälter i munnen serveras med svalkande coleslaw och ugnsrostad potatis. Kött och potatis slår sällan fel, och det här är en härligt rustik rätt som mättar de hungrigaste magar. Avnjut ihop med en coleslaw som får lite extra sting av senap och chilisås.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Kommentarer
Redaktionen
10/16/2017Hej Anette! Här hittar du olika temperaturer som är bra att ha koll på: https://www.ica.se/buffe/artikel/innertemperatur/ Hälsningar Michelle
Anette
10/13/2017Varför anger ni inte även gradantalet på stektermometern???
Redaktionen
8/24/2017Hej Eva! Rostas är en form av nötkött, som består av den inre muskeldelen av rostbiffen. Rostas är den näst möraste nötköttsdetaljen efter oxfilén men avsevärt billigare. På en hel rostbiff ingår även rostasfilén. Köttet tillagas oftast på samma sätt som oxfilé eller vanlig rostbiff, eller så används det till fondue. Hälsningar Michelle