Vitlöksstekt kyckling med tomat- och rucolasallad
Ett recept med härliga italienska smaker där vitlöksstekta kycklinglår, tomat- och rucolasallad (i lite olivolja och citronsaft), svampsås och parmesanost sätter sin tydliga prägel. En fullkomligt idealisk måltid med ris till!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014
Ingredienser
2 portioner
4 kycklinglår
1 tsk smör
2 vitlöksklyftor
salt
peppar
2 port ris
250 g körsbärstomater
1/2 påse rucola (à 65 g)
1 tsk olivolja
1 tsk färskpressad citronsaft
1 burk svamp sås (à 150 g)
1/2 ask persilja (à 20 g)
1/2 burk parmesanflarn (à 95 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2653 KJ / 634 kCal
Fett21.7 g
Kolhydrater55.4 g
Protein47 g
Kommentarer