Det här är en lättlagad rätt med mycket smak. Kycklinglåren läggs i en form med ajvar relish, lök och morötter och steks klara i ugnen. Tillbehören blir ris och en klick sval matyoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på ajvar relish. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bra smak, verkligen gott. Håller med om att kycklingfilé är att föredra framför det med ben i.
Ingegerd
2014-01-21Håller med om kycklingfilé. Jag pillade bort benen innan jag lagade kycklingen. Hade kunnat vara lite starkare i smaken.
Thomas
2012-02-13Jättegott, men instämmer med de andra om att man skulle ha haft kycklingfilé istället för kycklinglår. Men smakerna var jättegoda!
Maria
2012-02-08