Vitlökssmör med dill eller persilja
Vitlökssmör är den perfekta smakhöjaren och endast fantasin sätter gränser för dess användningsområde. Låt den smälta på en grillad köttbit eller bred den på en ugnsvarm baguette. Variera smaken med persilja eller dill och smaklökarna kommer att ta ett glädjeskutt.
Ingredienser
4 portioner
1 vitlöksklyfta
100 g rumsvarmt smör
1 msk hackad dill eller persilja
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi780 KJ / 186 kCal
Fett21 g
Salt1.17 g
Kolhydrater0.8 g
Protein0.3 g
Kommentarer
Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.
Robin
2022-08-13Jättegott och lätt att göra, funkade perfekt med entrecote.
Anthony
2022-06-15Mycket gott till oxfilen.
Lars
2022-04-02