Smördegssnurror med ost

24
3
Smördegssnurror med ost

Letar du efter ett enkelt och gott tilltugg till fördrinken? Då kan du sluta leta nu! Dessa smördegssnurror gör du lätt av färdig smördeg som toppas med lagrad ost och flingsalt innan de bakas frasiga i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021

Smördegssnurror med ost

Ingredienser

4 portioner
2 frysta smördegsplattor (à 100 g)
1 uppvispat ägg
ca 1 dl riven lagrad ost
flingsalt

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smördeg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria produkter av smördeg och ost.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Jonelija

2022-05-09

Hej! Går det bra att frysa? Häls. Nella

Linda

2021-10-16

Wow t

Renée

2021-09-01

Blir de lika bra om man förbereder de dagen innan?

Redaktionen ICAse

2021-09-02

Hej Renée! Det går bra att göra dom dagen innan men de är godast som nybakta. Frasigheten minskar ju längre de förvaras. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 1023 KJ / 244 kCal
Fett 17 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 16 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden