Letar du efter ett enkelt och gott tilltugg till fördrinken? Då kan du sluta leta nu! Dessa smördegssnurror gör du lätt av färdig smördeg som toppas med lagrad ost och flingsalt innan de bakas frasiga i ugnen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smördeg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria produkter av smördeg och ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Går det bra att frysa? Häls. Nella
Jonelija
2022-05-09Wow t
Linda
2021-10-16Blir de lika bra om man förbereder de dagen innan?
Renée
2021-09-01Hej Renée! Det går bra att göra dom dagen innan men de är godast som nybakta. Frasigheten minskar ju längre de förvaras. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-09-02