Vitlök passar som smaksättare till det mesta, och i den här soppan är smaken en succé. Broccolin ger soppan en vacker färg och crème fraichen ger den en krämig konsistens. Toppa soppan med någon av din favoriter till exempel bacon, lax eller musslor.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2005
Kontrollera innehållsförteckningen på buljongen så att den är glutenfri. Äggfri, men känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym, Parmigiano-Reggiano.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
John
2022-11-10En vardagsfavorit i vårat hushåll.
Eva
2020-08-30Går den bra att frysa in?
Redaktionen ICAse
2020-08-31Hej Eva! Det går alldeles utmärkt att frysa in soppan. Hoppas att du gillar soppan! Hälsningar Elina
Tim
2020-04-04Otroligt god soppa, låt inte den stora mängden vitlök skrämmas. Som tillbehör brukar jag ha knaper stekt bacon och matlagningsgrädde 4% ist för cream fräsch. 💙