Grön blomkålssoppa
Gör en enkel och värmande soppa på blomkål och broccoli. Mustig, mättande och ljuvligt god! Toppa soppan med rostade pumpakärnor och krispiga grönkålschips, och servera gärna med en bit bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/2 sats rostad blom- och grönkål (se länk i steg 1)
250 g broccoli
1 grönsaksbuljongtärning
8 dl vatten
ev 1/2 dl vitt vin
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
1/2 tsk chilipulver
1 dl pumpakärnor
Till servering
bröd
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det finns ingen länk till första steget som beskriver hur man gör
Sofia
2020-03-23Hej Sofia! Tittade du på receptet i vår app? I dagsläget kan man tyvärr inte se länkarna i appen men om du går in på receptet på ica.se så kan du se länken där. Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-03-24