Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Vitkålssallad med bönor och morötter

Här är en härlig, fräsch och nyttig vitkålssallad med bönor och morötter som är ett gott och perfekt tillbehör till de flesta maträtter. Dressingen som du gör på olja, vinäger, kummin och honung ger vitkålssalladen en ljuvlig och djup smak.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av bönorna och skölj dem. Ansa och strimla vitkålen fint. Ansa, skala och riv morötterna.
  2. Blanda vinäger, olja, honung och kummin, smaka av med salt och peppar
  3. Blanda grönsakerna med dressingen.

För alla

Rätten är gluten-, laktos-, mjölkprotein- och äggfri.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk kokta vita bönor à 400 g
  • 400 g färsk vitkål
  • 2 morötter
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 5 msk rapsolja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk stött kummin
  • salt och svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 485 kJ / 116 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer