Vitello blanco är en rätt med spännande smaker och är en roligare variant av köttfärssås. Med kryddor som hackad rosmarin och smak från den syrliga citronen blir denna rätt en klar favorit. Servera sedan såsen med nykokt rykande pasta och krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
13 2015
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserade ersättningsprodukter.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sara
2020-09-12Gjorde på sojafärs och oatlyprodukter, blev superbra! Tips är att ta ur pastan från vattnet och låta den bli färdig i såsen under omrörning istället, blir mycket krämigt👍🏼
Karl-erik
2020-06-25Jag byte ut salvia med körvel och basilika! Kanon!