Vita bönbiffar med salsapasta är en härlig vegetarisk middag som går snabbt att tillaga. De matiga biffarna på vita bönor får en härlig smak av purjolök, och tillsammans med pastan och tomatsalsan har du en smakfull kombination.
Gör glutenfri: Använd glutenfri pasta och glutenfritt bröd.
Gör äggfri: ersätt med 2 msk extra potatismjöl och 2 msk olja (för 4 port). Använd äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Malin
1/30/2019Bra basrecept. Men det behövdes lite extra potatismjöl för att biffarna skulle hålla ihop.
Susanne
1/11/2016En av mina favorit vardagsrätter. Jag brukar blanda i pressad vitlök, färsk chili och en råriven morot i bönsmeten. Det blir jättegott.
Bibbi
10/18/2010En god och lättlagad vardagsrätt. Funkar även för icke-veggisar. Vi har Salsan för sej, så man kan ta hur mycket man vill ha.