En mumsig, mättande bönburgare gjord på svarta bönor som funkar lika bra på en grillfest eller vardagsmiddag. De rostade pumpakärnorna ger burgaren en underbar textur och chilin ger en touch av hetta. Grilla och servera i bröd med en god dressing och krispig sallad. Smaklig måltid!
Fri från glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, förutsatt att lämplig dressing serveras till.
Recept och bild i samarbete med Lantmännen GoGreen.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Emelie
10/28/2020Gott substitut för köttburgaren!
Fred
10/12/2020Lite torr smet, hade i 2 ägg, och sambal oelek istället för chili, väldigt gott.
Charlotte
7/10/2020Såååå gott!!! Körde med lite mer chili och vitlök samt penslade med soja innan jag körde in dom i ugnen i ca 25 minuter. Vände dom efter ca 15 minuter i ugnen. Serverade med hamburgerbröd, picklad rödlök, cole slaw och Sweet baby rays bbq sauce. Mums!!!