Vispat kantarellsmör

Betyg 3.2 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vispat kantarellsmör

Här behöver du inte oroa dig över att vispa grädden så pass hårt att den blir till smör. Det är själva grejen med receptet. Resultatet är ett mjukt, fluffigt nästintill hemkärnat smör. Tänk då att smaksätta detta härliga smör med smörstekta kantareller. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Vispat kantarellsmör

Ingredienser

6 portioner
6 dl vispgrädde
4 dl färska kantareller
2 krm flingsalt
1 1/2 krm svartpeppar

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.30 personer har röstat

Kommentar

Går detatt frysa?

Maria

2024-07-22

Hej Maria! Ja, det går fint i några veckor eller till och med månader om du packar det lufttätt. Vänliga hälsningar Tove

ICA-köket

2024-07-23

Näringsvärde per portion

Energi1587 KJ / 380 kCal
Fett40 g
Salt0.29 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Bakad potatis med färskost och stekta kantareller
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Svampbruschetta med jordnötter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellstuvning
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza bianco med kantareller, pancetta och rosmarin
Betyg 3.9 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dragonsmör
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hemgjort ramslökssmör
Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad