Vispat kantarellsmör
Här behöver du inte oroa dig över att vispa grädden så pass hårt att den blir till smör. Det är själva grejen med receptet. Resultatet är ett mjukt, fluffigt nästintill hemkärnat smör. Tänk då att smaksätta detta härliga smör med smörstekta kantareller. Mums!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015
Ingredienser
6 portioner
6 dl vispgrädde
4 dl färska kantareller
2 krm flingsalt
1 1/2 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1587 KJ / 380 kCal
Fett40 g
Salt0.29 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentar
Går detatt frysa?
Maria
2024-07-22Hej Maria! Ja, det går fint i några veckor eller till och med månader om du packar det lufttätt. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-07-23