Bakad potatis med färskost och stekta kantareller

3
0
Bakad potatis med färskost och stekta kantareller

Älskar du också bakad potatis? Prova detta recept på bakpotatis i ugn med enkla tillbehör: färskost, stekta kantareller och krasse. Det tar lite tid att baka potatis men den sköter sig själv i ugnen och resultatet blir supergott!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2020

Bakad potatis med färskost och stekta kantareller

Ingredienser

4 portioner
4
stora bakpotatisar
300 g
kantareller
2 msk
olivolja
25 g
smör
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar

Till servering

200 g
färskost
-
krasse
-
flingsalt
-
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och färskost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1677 KJ / 401 kCal
Fett 26 g
Salt 2 g
Kolhydrater 32 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept