Vintergryta med brysselkål och korv

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vintergryta med brysselkål och korv

Servera denna snabba och värmande vintergryta med brysselkål och korv efter en dag i snön. Lägg ner rotsaker och potatis smaksatt med kummin och häll över buljong. Låt allt koka ihop och ät din goda gryta med krispig kryddkrasse och färskt bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2000

Vintergryta med brysselkål och korv

Ingredienser

4 portioner
3 potatisar
1/2 vitkålshuvud (1/2 huvud motsvarar ca 500 g)
400 g falukorv
1 paket brysselkål
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl buljong (av tärning)

Till servering

kryddkrasse
grovt bröd

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur mycket vitkål är det lämpligt att ta i?

    Ina

Testa liknande recept

  • Korv- och kålgryta med bbq-rippel
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korvgryta med kummin
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korv Stroganoff masala med broccoli
    Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Falukorv- och grönsaksfräs
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad