Vintergryta

13
1
Vintergryta

Denna värmande vintergryta har en underbar smak som du kommer älska. Låt köttet kokas mört i tomatsås, vin, grädde och rosmarin och lägg sedan ner oliver och vitlök. Servera din krämiga gryta med nykokt pasta.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Vintergryta

Ingredienser

4 portioner
600 g
benfritt nötkött (t ex högrev, rostbiff eller grytbitar)
1
burk färdig tomatsås (gärna med grönsaker à ca 400 g)
1 dl
vitt vin
1 dl
vispgrädde
1 tsk
rosmarin
1/2 msk
marinerade vitlöksklyftor
1 dl
svarta oliver (med kärnor)

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentar

Liselotte

2016-08-20

Står det verkligen rätt, 1/2 msk marinerade vitlöksklyftor? Det är ju ungefär 1 st. Jag tog 10 st, ca en halv deciliter.

Testa liknande recept