Sugen på något värmande? Laga boeuf bourguignon, även kallad burgundisk köttgryta, som värmer både kropp och själ! Den mustiga grytan med högrev, rött vin, sidfläsk, lök, champinjon och morot serveras med krämigt potatismos med citron och vitlök.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2019
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut mjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör, grädde och mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbart gott! Bästa potatismoset jag ätit.
Christine
2023-08-21Går utmärkt med vilt! Tex hare älg ren.
Elsy
2023-07-24Gjorde vanligt mos naturligtvis med mycket smör en skvätt grädde vispat fluffigt. Citroncest lite citronsaft fick fräsa med vitlök i mycket smör. Skyn ringlade jag över moset. Bra i fall nån helst vill ha vanligt mos. Skyn blev otroligt god och tog slut.
Richard
2023-07-19