Ta tillvara på sommarens röda vinbär i en sötsyrlig långpannekaka. Bröa formen med vallmofrön för extra gott krisp. God ihop med lite vaniljglass eller vispad grädde. Eller bara som den är med en kopp kaffe till.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och mjölk. Servera med laktosfria tillbehör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett och byt mjölk mot mjölkproteinfri erstättningsprodukt. Servera med mjölkproteinfritt tillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Finns det något mjölalternativ ni testat som inte har gluten? Kan det funka att bara ta havremjöl eller bör man blanda in fler sorter?
Magnus
2020-08-09Hej Magnus! Ursäkta sent svar. Vi har tyvärr inte provbakat med glutenfritt mjöl. Men det kan funka om du använder glutenfritt mjölmix. Om du testar att baka den med glutenfritt mjölmix så får du gärna kommentera igen och berätta hur det blev. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-08-13