Vinägersvängd rostbiff och purjolök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vinägersvängd rostbiff och purjolök

Rostbiff, potatis och purjolök i en spännande blandning med en pigg smak av sherryvinäger. Vinägersvängd rostbiff garneras med persilja och serveras med bröd och ost.

Vinägersvängd rostbiff och purjolök

Ingredienser

4 portioner
400 g  grillad rostbiff gärna lite rosa, i skivor
1   glasburk kokt delikatesspotatis (à ca 680 g)
1/2 st  purjolök (den ljusa delen)
1   gul lök
2 msk  olivolja
salt och peppar
2 krm  socker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2214 KJ / 558 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Rostbiffsallad
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pappardelle med rostbiff och basilika
Betyg 3.5 av 5.
74 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekta nudlar med rostbiff och sojasås
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga