Rostbiffsallad

Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbiffsallad

Fyllig sallad med rostbiff, delikatesspotatis, purjolök och en frisk smak av sherryvinäger. En utmärkt sommarlunch. Du garnerar med grovhackad bladpersilja och serverar med bröd och ost.

Rostbiffsallad

Ingredienser

4 portioner
400 g grillad rostbiff gärna rosa, i tunna skivor
1 glasburk kokt delikatesspotatis (à 680 g)
1/2 purjolök (den ljusa delen)
1 gul lök
2 msk olivolja
1/2 dl sherryvinäger eller rödvinsvinäger
salt
peppar
2 krm socker
1/2 dl grovhackad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker
Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pappardelle med rostbiff och basilika
Betyg 3.6 av 5.76 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostbiff
Betyg 4.3 av 5.154 personer har röstat
Receptet har 21 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tunnskuren rostbiff i marinad
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad