Spännande pastarätt med många godsaker och smaker i ett. Yummie!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2012
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2021-10-15Supergott - men väl snålt med sås. Jag hade 2,5 dl creme fraiche, nästan en hel burk mascarpone, lite mer vin och mer nötter och kapris (som verkligen var pricken över i).
Hillevi
2013-11-28Jag har inte lagat rätten efter receptet. Jag har bytt ut broccoli mot ruccola och hasselnötterna mot valnötter och det blev supergott! Det är säkert gott i original också.
Inger
2012-04-08Röstade på detta receptet men det blev fel kunde inte få fram 5 som denna rätten helt klart får. Har lagat den två gånger bl à på en tjejträff och den blev otroligt bra uppskattad. Tog dock fler hasselnötter ca en handfull.