Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter

Ugnsrostade jordärtskockor får en fyllig och söt smak och tillsammans med en sötsyrlig balsamvinäger och rostade hasselnötter blir de ett gott tillbehör till middagen eller som en del av en buffé.

Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
500 g jordärtskockor
2 msk olivolja
salt
peppar

Till servering

2 msk balsamvinäger
1 dl rostade hasselnötter
65 g babyspenat

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Enkelt, snyggt och dessutom jättegott!

    Kristin

  • Oväntad och mycket god smakkombination. Enkel att tillaga men vinägern ger en festlig touch, vegansk, låga points för den WW- orienterade, kan ätas som den är eller kombineras med andra tillbehör med eller utan kött.

    Lilly

Näringsvärde per portion

Energi1074 KJ / 257 kCal
Fett17 g
Salt1 g
Kolhydrater18 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Rostade jordärtskockor
    Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Varm sallad på jordärtskocka
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krispig müsli
    Betyg 2.2 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad