Viltskavs-yakiniku med chilipicklade gulbetor

En smakrik viltskavs-yakiniku kryddad med ingefära och vitlök, servera med ris och gärna Chilipicklade gulbetor (förbered betorna en dag i förväg) sätter en asiatisk touch på höstmiddagen. Går att variera med olika typer av viltskav!
 Ett recept från: 
Buffé nr 9, 2025

Gör så här
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat med ris men utan gulbetor.
Energi2264 KJ / 541 kCal
Fett20 g
Salt5.2 g
Kolhydrater62 g
Protein27 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
4 stDet var väldigt gott, vi gjorde det på löv biff och det funkade också bra. Kanske lite salt även fast vi satte lite mindre soja än vad det stod. Men rekommenderar ändå det här receptet👌
Lina
Mycket mycket gott 👌 har provat många recept för variationer med älgkött. Detta var väldigt gott, dessutom enkelt!
Lena
Gott! Viktigt att steka köttet i omgångar så det får stekyta. Gulbetorna blev en hit hos familjen. Tack för bra recept!
Helena