Ett annorlunda recept på pizza med älg och vitlökssås som passar bra att lyxa till vardagen med, eller servera till fest. Sconespizzan med älgskav blir fantastiskt god och du serverar den med råkostsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2011
Rätten är äggfri.
Gör glutenfri: gör sconesdegen på glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk, byt matyoghurt mot laktosfri medelhavsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: använd laktosfritt matfett, byt mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad mjölkersättning, ersätt matyoghurt med mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Krister
2011-12-21Hm, det här med älgskav och spiskummin.....mera vuxenmat tycker vi, lite för vild smak!