Viltskav i pita

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Viltskav i pita

Viltskav i pita är en mycket spännande och fräsch viltpanna som du avnjuter med hummus, morotstzatziki, tomater, isbergssallad och pitabröd. Smaksättare som spiskummin, sambal oelek, vitlök och citronsaft ger rätten fin karaktär och viltköttet håller dig mätt länge!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2013

Viltskav i pita

Ingredienser

4 portioner

Viltskav

2 förp fryst viltmästarskav (à 240 g)
1 gul lök
1 msk olja
1/2 förp kokta kikärtor (à 380 g)
1/2 tsk spiskummin
1 msk sambal oelek

Hummus

1/2 förp kokta kikärtor (à 380 g)
1 liten vitlöksklyfta
2 krm spiskummin
1 msk olivolja
2 msk vatten
1/2 msk pressad citronsaft
salt
peppar

Morotstzatziki

2 morötter
2 dl matyoghurt 10 %

Till servering

6 pitabröd
2 tomater
1/2 isbergssalladshuvud

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2951 KJ / 702 kCal
Fett19.9 g
Kolhydrater81.3 g
Protein43.2 g

Testa liknande recept

  • Kebabskav i pitabröd
    Betyg 2.4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sallad på rökt kalvlägg
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddig kebab med renskav
    Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad