Viltgulasch med vitlökskräm är ett recept på en både fyllig och mustig gulaschgryta. Grytan innehåller bland annat viltmästarskav, vitlök, paprika, morötter och krossade tomater och får sin fina smak av kryddor som cayennepeppar och kumminfrö. Toppa gulaschen med en klick vitlökskräm, servera med ris och njut.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetanan mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-03-06Hej Ulla britt! Vid både inköp och framtagning av recept har vi svenskt kött som prioriterat ursprung. Tyvärr räcker inte den svenska produktionen för att vi alltid ska täcka de volymer som krävs och ibland finns inte produkten överhuvudtaget med svensk köttråvara.
Ulla britt
2013-03-04Maträtten är god men varför kommer köttet från Nya Zeeland?? Här finns många kronhjortshäng som säkert kan sälja sitt kött, ett kött som är gott. ICA säger att de använder närproducerade råvaror. Sitter med en enkät om ICA och deras tjänster, personal och framför allt deras varor. Det kan inte bli höga poäng.
Agneta
2013-03-01Smakade jättebra. Hade eget kött i istället för viltskav. Fina färger och det blev en rejäl gryta, räckte till matlådor!