En mustig, snabblagad gulasch som smakar som ett ljuvligt långkok och som mättar både stora och små. Köttfärsen bryns och får sedan puttra med söt röd paprika, mild rödlök, vitlök och de smakrika kryddorna. Servera den väldoftande köttfärsgulaschen med krispiga morotsstavar, en klick svalkande crème fraiche och fluffigt ris. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Kommentarer
Sabina
2022-02-07Ska det verkligen vara ris till en soppa? Annars väldigt god och lättlagad.. jag har valt att inte ha ris till detta.
Maria
2022-01-15Jättegott!! Fick beröm runt middagsbordet 😊 Lade till röd currypasta för lite mer djup samt lät det koka på 6:an för att få bort en del av vätskan. Hoppade över riset och åt som soppa 👍
Marie
2018-08-20Vilken kummin är det? Vanlig kummin som vi här i sverige använder till bla bröd, eller spiskummin?
Redaktionen ICAse
2018-08-27Hej! Vanlig kummin gäller här, om det gäller spiskummin så skriver vi ut det. Hälsningar Michelle