Här har du en riktigt god gulasch med högrev, paprika och potatis. Allt i en gryta! Sjud högrev med kalvfond och paprika i ca 2 timmar och tillsätt potatisen sista halvtimmen. Resultatet blir en riktigt mustig gryta som hela familjen kommer att gilla. Toppa med en klick yoghurt som pricken över i!
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt rysk yoghurt mot laktosfri turkisk yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt rysk yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Recept och bild i samarbete med Skånemejerier.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Joachim
2023-02-03Ni måste ändra receptet. Spiskummin existerar INTE i en äkta gulasch. Kummin, frön som mortlas eller skärs med kniv, är originalreceptet. Spiskummin är huvudsaklig smak i taco-kryddning. Ni förstör och vilseleder med ett recept som detta!
Agneta
2023-01-30Blev riktigt gott! Dubblade paprikapulver å kummin. Kokade 5 timmar.
James
2023-01-21Gott!