Ett delikat recept på grillad vildsvinskarré, med smak av vitlök, soja, chili och timjan, som serveras med utsökt pestopotatissallad, fräscha grönsaker och syrliga citronklyftor. Receptet är skapat av Carina Andersson - andrapristagare i Årets Grillmästare 2014 här på ICA.se.
Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut tomatpeston mot exempelvis tomatsalsa/tacosås.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ingrid
2022-10-28Skall jag verkligen koka potatisen först och sen ha den på grillen i 20 minuter? Hur länge ska jag koka potatisen? 5, 10 minuter eller alldente? Klart? Verkar lite konstigt...
Agneta
2020-11-26Två matskedar svartpeppar låter som lite i överkant. Ska det inte vara teskedar?
Redaktionen ICAse
2020-12-04Hej Agneta! Måttet stämmer men vi har uppdaterat receptet med att det är grovkrossad peppar man ska använda. Du kan minska mängden om du föredrar mildare smak. Hälsningar Ulrika
Christina
2016-05-16Fantastiskt gott var det. Hade våra bästa vänner på middag och vi tyckte alla om det.