Matjessill i papper
![Matjessill i papper](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16882/cf_259/matjessill_i_papper.jpg)
Att äta matjessill på sommaren är ett måste. I det här receptet samlar du pärlor som färskpotatis, sill, ägg och dill i papper och låter smakerna förstärkas av värmen från grillen.
![Matjessill i papper](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16882/cf_259/matjessill_i_papper.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Innehåll
4 st matjessillfiléer
4 st hackade, hårdkokta ägg
12 st kokta, skivade färskpotatisar
2 st hackade rödlökar
2 dl hackad dill
4 bitar aluminiumfolie eller bakplåtspapper (ca 70 cm långa)
smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer