Matjessill i papper

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Matjessill i papper

Att äta matjessill på sommaren är ett måste. I det här receptet samlar du pärlor som färskpotatis, sill, ägg och dill i papper och låter smakerna förstärkas av värmen från grillen.

Matjessill i papper

Ingredienser

4 portioner

Innehåll

4 st  matjessillfiléer
4 st  hackade, hårdkokta ägg
12 st  kokta, skivade färskpotatisar
2 st  hackade rödlökar
2 dl  hackad dill
4   bitar aluminiumfolie eller bakplåtspapper (ca 70 cm långa)
smör eller margarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill på lerfat
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med örter och brynt smör
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carlssons delight
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartpeppargrillad kyckling med ratatouille i folie
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fisk och musslor på grillen i paket
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga