Vild pastasallad
Vild pastasallad med rökt viltkött smakar mästerligt. Dijonsenap och rödlök ger god smak. Du kan gärna servera pastasalladen i små frasiga tunnbrödskorgar.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007
Ingredienser
10 portioner
5 dl fullkornspasta
100 g rökt hackat viltkött
1 finhackad rödlök
2 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
salt och peppar
1 dl hackad persilja till garnering
små korgar av tunnbröd att servera i
För alla
Fri från ägg men innehåller gluten och mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta och glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Recepetet är provlagat för 4 portioner eller 10 bufféportioner. Komplettera gärna med en grönsallad om den serveras som ensamrätt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1470 KJ / 350 kCal
Kommentarer
Smakade gott, men jag tycker att dijonsenapen hade för skarp smak. Finns det olika sorter av dijonsenap, någon mildare? Eller har någon tips på hur man får en "rundare" smak? (Jag följde receptet).
Margareta
2008-02-26underbart gott!!!
Anna
2007-07-30