Vild pastasallad
Vild pastasallad med rökt viltkött smakar mästerligt. Dijonsenap och rödlök ger god smak. Du kan gärna servera pastasalladen i små frasiga tunnbrödskorgar.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007
Ingredienser
10 portioner
5 dl fullkornspasta
100 g rökt hackat viltkött
1 finhackad rödlök
2 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
salt
peppar
1 dl hackad persilja till garnering
små korgar av tunnbröd att servera i
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1470 KJ / 350 kCal
Kommentarer
Smakade gott, men jag tycker att dijonsenapen hade för skarp smak. Finns det olika sorter av dijonsenap, någon mildare? Eller har någon tips på hur man får en "rundare" smak? (Jag följde receptet).
Margareta
2008-02-26underbart gott!!!
Anna
2007-07-30