Vild pastasallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Vild pastasallad

Vild pastasallad med rökt viltkött smakar mästerligt. Dijonsenap och rödlök ger god smak. Du kan gärna servera pastasalladen i små frasiga tunnbrödskorgar.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackning, låt den rinna av och svalna.
  2. Blanda ihop övriga ingredienser, utom persiljan. Smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda försiktigt ner pastan i röran och garnera med persilja. Servera gärna i små tunnbrödkorgar om pastasalladen ska ställas fram på en buffé.

För alla

Fri från ägg men innehåller gluten och mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta och glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Tips

Recepetet är provlagat för 4 portioner eller 10 bufféportioner. Komplettera gärna med en grönsallad om den serveras som ensamrätt.

Ingredienser

Portioner: 10
  • 5 dl fullkornspasta
  • 100 g rökt hackat viltkött
  • 1 finhackad rödlök
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk dijonsenap
  • salt och peppar
  • 1 dl hackad persilja till garnering
  • ev små korgar av tunnbröd att servera i
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1470 kJ / 350 kCal
Läs mer om näringsvärden