Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Laxbollar med ärter och morotspasta

Snabblagat och mättande recept på goda laxbollar med nyttiga ärter och morotspasta. Du gör rätten på fullkornspasta, morötter, laxbollar och gröna ärter. Barnens favorit!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva morötterna. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Lägg ner morötterna när det återstår 2-3 minuter av pastans koktid.
  2. Värm laxbollarna i såsen. Vänd ner ärterna och låt det koka någon minut.
  3. Servera laxbollarna med pastan, sallad och bröd.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på laxbollarna. Innehåller bl a laktos och mjölkprotein. I övrigt  är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfri pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 portioner fullkornspasta
  • 3 morötter
  • 2 burkar små laxboll (à 375 g)
  • 4 dl gröna ärter
Lägg till i inköpslistan