Mums, i det här receptet tillagas en vild currygryta med bönor. Bryn skaven ihop med vitlök, häll ned kryddorna och blanda med crème fraiche. Smaken får en perfekt balans mellan hett och sött när sambal oelek och honung tillsätts innan det får koka upp. Till detta serveras ris, bönor och purjolök.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johannes
2020-05-09De som gnällt på det här receptet kan inte vara några vidare kockar. Smakade utmärkt! Bra vardagsrätt.
Cecilia
2016-02-17använde sojafärs istället för hjortskav och serverade till pasta. blev supergott!
Susanne
2015-10-13Åkte i soporna för ni har haft hjortskav förut och det smakar vidrigt.Inte ens hunden ville ha så det vart hämtpizza.Nu funsar jag allvarligt på att byta kasse till ngt annat företag.