Mäktig och förstklassig rådjursgryta, som är idealisk att servera en blåsig höstdag. Syltlök, timjan, gin och grönpeppar är bara några av smakerna som köttet sveps in i och som gör det alldeles underbart.
Jätte gott. Uteslöt ginet.
Blev väldigt mört. Hela familjen åt med god aptit!
Åsa
9/13/2020
Så gott en höstig dag som idag. Följde receptet precis och det blev fantastiskt. Serverade med klyftpotatis och extra gelé. Viktigt att verkligen bryna köttbitarna separat först.
Jenny
8/2/2020
Mycket god och mört kött. La till röd lök, champinjoner och mer morot. Kokade köttet i tryckkokare en timma och sedan ytterligare 20 min med grädde och övriga ingredienser.
Kommentarer
Malin
1/10/2021Jätte gott. Uteslöt ginet. Blev väldigt mört. Hela familjen åt med god aptit!
Åsa
9/13/2020Så gott en höstig dag som idag. Följde receptet precis och det blev fantastiskt. Serverade med klyftpotatis och extra gelé. Viktigt att verkligen bryna köttbitarna separat först.
Jenny
8/2/2020Mycket god och mört kött. La till röd lök, champinjoner och mer morot. Kokade köttet i tryckkokare en timma och sedan ytterligare 20 min med grädde och övriga ingredienser.