Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Vietnamesisk lök- och biffwrap

Detta snabba recept på vietnamesisk lök- och biffwrap kommer bli en succé! Wrapsen får sin perfekta smak av biffröran som innehåller chili och ingefära förutom mildlök, vattenkastanjer och morot. Servera dina goda asiatiska wraps med len yoghurt.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strimla lövbiffen. Bryn lövbiffen i hälften av oljan i en wok eller stor stekpanna. Tillsätt farin, fisksås, soja, ingefära och chilipeppar. Ta upp köttet och lägg på ett fat så länge.
  2. Skala och skiva mildlöken. Skala och strimla morötterna. Låt vattenkastanjerna rinna av och skär i skivor. Färs lök, morötter och vattenkastanjer i resterande olja i woken eller stekpannan några minuter under omrörning. Blanda ner köttet.
  3. Värm tortillabröden enligt anvisning på förpackningen. Fördela lökfräset i bröden och vik ihop till wraps.
  4. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt på toppen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g lövbiff
  • 3 msk olja
  • 1 msk Brun Farin
  • 1 tsk fisksås
  • 1 msk ljus soja
  • 1 msk färskriven ingefära
  • 1 krm chilipeppar
  • 2 mildlökar
  • 2 morötter
  • 1 burk vattenkastanjer (à 225 g)
  • 8 tortillabröd
  • ev matlagningsyoghurt till servering
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2220 kJ / 530 kCal
Fett: 19 g
Läs mer om näringsvärden