Vietnamesisk lök- och biffwrap

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Vietnamesisk lök- och biffwrap

Detta snabba recept på vietnamesisk lök- och biffwrap kommer bli en succé! Wrapsen får sin perfekta smak av biffröran som innehåller chili och ingefära förutom mildlök, vattenkastanjer och morot. Servera dina goda asiatiska wraps med len yoghurt.

Vietnamesisk lök- och biffwrap

Ingredienser

4 portioner
500 g  lövbiff
2 - 3 msk  olja
1 msk  brun farin
1 tsk  fisksås
1 msk  ljus soja
1/2 - 1 msk  färskriven ingefära
1 krm  chilipeppar
2   mildlökar
2   morötter
1   burk vattenkastanjer (à 225 g)
4 - 8   tortillabröd
ev matlagningsyoghurt till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2220 KJ / 530 kCal
Fett19 g

Testa liknande recept

Vietnamesiska baguetter ”Bàhn Mí”
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Banansmoothie på havredryck
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Banansmoothie
Betyg 3.2 av 5.
155 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lövbiff med persiljesmör och broccoli
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lövbiff med potatisgratäng och cosmopolitansallad
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatrisotto med lövbiff
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga