Vermouthfisk med fänkål

Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vermouthfisk med fänkål

Vermouthfisk med fänkål, persilja och dragon är en tilltalande, krämig fiskrätt som gärna serveras med kokt, pressad potatis och en grönsallad. Vermouthen ger fisken en unik smak.

Vermouthfisk med fänkål

Ingredienser

4 portioner
600 g fiskfilé (t ex torsk eller kolja)
1 fänkål
3 msk hackad gräslök
3 msk hackad persilja
1 msk smör eller margarin
1 msk färsk dragonört
1/2 dl torr vermouth
2 dl crème fraiche
1 tsk salt

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • När ska fänkålen läggas i?

    Erika

Näringsvärde per portion

Energi2020 KJ / 480 kCal
Fett22 g

Testa liknande recept

  • Fiskgryta med fänkål och purjo
    Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färskost med örtagårdens kryddor
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Olivfisk
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskgratäng med fänkål och ost
    Betyg 3.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dilldoftande kräftgryta
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad