Här är en läcker lakto-ovo vegetarisk smörgåstårta med mycket grönt! Varva den fräscha smörgåstårtan med krispig spetskål, avokado, ägg och pepparrot mellan bröden. Toppa med vackert grönt som tunt skuren fänkål, tärnat äpple och vackert rosa picklad rödlök.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2013
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt bröd. Använd laktosfria produkter av crème fraiche och matfett. Kontrollera majonnäsen.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt bröd och matfett. Byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Elisabeth! Vad kul att smörgåstårtan blev uppskattad! Hälsningar, Veronica
Redaktionen
2015-10-02Storfavorit! Underbart god fyllning som passar utmärkt ihop med grönsaker och pepparrotscremefraiche.
Elisabeth
2015-10-01