Vegolasagne med ricottaost
Den här krämiga grönsakslasagnen med ricottaost, rosmarin, paprika, zucchini och en massa andra godsaker, är en vegetarisk pastadröm som passar vid alla tillfällen. Ricottan går utmärkt att byta ut mot cottage cheese om man så vill. Laga och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012
Ingredienser
4 portioner
200 g lasagneplattor (200 g motsvarar 9 stycken)
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
1 röd chilifrukt t ex spansk peppar
1 röd paprika
1 zucchini (à ca 300 g)
1 aubergine (à ca 300 g)
3 msk tomatpuré
2 burkar krossade tomater (à 400 g)
2 msk finhackad färsk rosmarin
2 burkar ricottaost (à 250 g)
3 dl riven ost
3 msk olivolja
1 1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
grönsallad till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer